* Life won’t sparkle unless you do *

Begeleidingstraject “Unleash your Inner Sparkle”

Ben je tevreden over waar je nu staat in je leven en in verbinding met jezelf?

Jij bent die ambitieuze hardwerkende vrouw die alles voor elkaar heeft. Toch?

Zo ziet het er voor de mensen om je heen wel uit. Je hebt hard gewerkt om je dromen waar te maken. En met succes. Je hebt een goede baan, je woont met in een mooi huis, hebt een fijne partner en kinderen en een gezellige vriendenkring. Je dacht dat als je dat allemaal had, je dan gelukkig zou zijn. Je bent dankbaar voor alles wat er is in je leven, maar vraagt je toch geregeld af of ‘dit’ het nu is. Het voelt soms leeg en je weet dat er meer is tussen hemel en aarde.

Natuurlijk laat je niet zien dat je een leegte ervaart in jezelf en al helemaal niet in het contact met anderen. Zij zien niet dat je iets mist in je leven.

Komt dit je bekend voor?

 • Je vindt het lastig om toe te geven dat de wereld om je heen anders aanvoelt dan vroeger. Je voelt dat jij aan het veranderen bent.
 • Verbinding vindt je belangrijk. Je geniet van het samenzijn met vrienden. Toch voel je je af en toe wat eenzaam. Ze lijken met andere dingen bezig te zijn dan jij. Je bent bang dat jullie uit elkaar groeien, dus doe je je best om mee te praten en te lachen.
 • Je ervaart een soort honger in jezelf naar verdieping. Je hebt ontdekt wat verbinding met jezelf betekent. Je leest (als je tijd hebt) graag over spiritualiteit of luister naar een podcast. Daar geniet je van, maar je maakt er minder tijd voor dan dat je soms zou willen. Je leven is druk en in de waan van de dag ervaar je weinig ruimte voor jezelf. .
 • Soms zie en voel je dingen die je niet verklaren kunt. Je denkt dat het een beetje gek is en duwt het weg.
 • Je bewondert mensen die haast moeiteloos lijken te leven. En die dan ook nog eens een enorme uitstraling hebben. Je vraagt je af wat het geheime ingrediënt is van zoveel gemak.

Ik leer je met liefde om de verbinding met je intuïtie en met wie je bent zo krachtig te maken, dat je moeiteloos je keuzes maakt en voluit durft te leven.

-Mineke Spoelman-

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je een leven zou leiden vanuit volledige verbinding met jezelf waarin je intuïtie je de richting wijst
 • Je een diep vertrouwen ervaart bij alles wat er in je leven gebeurt en je vanuit een diep innerlijk weten voelt dat alles klopt
 • Je volledig trouw bent aan jezelf waardoor alles wat je voelt, denkt, doet en zegt, helemaal past bij jou. Je zegt nooit meer een ‘ja’ als je een ‘nee’ voelt en doet nooit meer een concessie aan wat je voelt
 • Je je vleugels uit gaat slaan en voluit gaat leven
 • Je volledige verantwoordelijkheid neemt voor jouw geluk en je dromen waar gaat maken
 • Je keuzes maakt vanuit liefde voor jezelf.

Dan is het traject “vanuit verbinding voluit leven” echt iets voor jou.

Ik heb lang gedacht dat het onmogelijk was om moeiteloos te leven, om altijd in verbinding te zijn. En als het al mogelijk was dan was het vast heel hard werken. Het tegendeel is waar. In verbinding zijn is juist niet hard werken en in verbinding blijven vraagt oefening, tijd en liefde.

Mijn lijfspreuk (één van de) is “voor alles is goed moment”. Voel jij dat dit het goede moment is om je vleugels uit te gaan slaan en voluit te gaan leven?

In het traject ga je leren om de verbinding met je hart en met wie je bent zo krachtig te maken dat je moeiteloos je keuzes maakt en voluit durft te leven. Je gaat leren luisteren naar je lichaam, naar je hart en je ziel. Ze zijn onlosmakelijk met elkaar èn met jou verbonden.

* Unleash your inner Sparkle *

Praktisch

Groeien en leren doen we in live en online sessies gedurende 6 maanden.

 • Live zien we elkaar 4 keer een dagdeel en 2 maal een hele dag.
 • We skypen 6 keer 1,5 uur
 • Daarnaast zijn er oefeningen en audio’s om je proces te ondersteunen.
 • Ik ben er voor je om je aan te moedigen en stil te zetten.
 • Jij bent volledig gecommitteerd aan jouw ontwikkeling en groei.

Na deze 6 maanden

* Is je intuïtie iets vanzelfsprekends en durf je vanuit je intuïtie te leven.

* Je ervaart waarde en diepgang in je leven.

* Je voelt een diep vertrouwen in jezelf en weet dat alles in je leven klopt.

* Je bent in elke omstandigheid jezelf en handelt vanuit liefde. Je leeft voluit en maakt elke dag je dromen tot werkelijkheid.

* Je trekt aan wat bij je past in en op elk gebied van je leven (relatie, werk, financiën, vrienden etc)

De investering in jezelf bedraagt € 3.993,- (excl.btw).

Om te ontdekken of dit traject bij je past en om elkaar een beetje te leren kennen start ik met een skype-afspraak. Je zit dan nog nergens aan vast.

Contact

Voor vragen stuur je een bericht of bel me.

Not readable? Change text. captcha txt