Verlang jij naar die innerlijke leiding waardoor alles ineens veel gemakkelijker gaat?

Ik leer je met liefde om de verbinding met je intuïtie en met wie je bent zo krachtig te maken, dat je moeiteloos je keuzes maakt en voluit durft te leven.

-Mineke Spoelman-

When you sparkle you inspire everyone around you.     

Doreen Virtue

Ben je toe aan een volgende stap in je leven, een stap naar meer verbinding met jezelf? 

Je bent een ambitieuze vrouw die hard gewerkt heeft om ervoor te zorgen dat ze al haar dromen heeft waargemaakt. Toch vraag je je af en toe af of dit het nou is.

Voor de wereld om je heen ben je succesvol. Je hebt een leuke partner, toffe kinderen, een fijne baan en genoeg vrienden om mee te genieten. Je weet dat er geen reden is om te klagen. Nou doe je dat ook niet, maar binnenin jou knaagt er wat. Je voelt dat er meer is. Je weet dat er meer is. Niet meer in het hebben, maar meer tussen hemel en aarde.

Herken je dit:

  • Je leest over spiritualiteit en intuïtie en je geniet ervan. Je wilt er veel meer mee bezig zijn, maar het verdwijnt ook weer naar de achtergrond zodra de waan van de dag meer aandacht vraagt.

  • Je merkt dat je een bepaalde ontwikkeling aan het doormaken bent en dat je omgeving dat lastig vindt. Je voelt je soms eenzaam en wilt graag mensen om je heen hebben die begrijpen waar je mee bezig bent.

  • Je wordt er moe van dat je jezelf soms hardop ‘ja’ hoort zeggen, terwijl alles vanbinnen ‘nee’ roept. Je wilt stoppen met te doen wat anderen van je verwachten en naar dat stemmetje in jou, jouw intuïtie, durven luisteren.

  • Je voelt steeds vaker dat je het anders wilt, maar je hebt nog niet de manier gevonden hoe je dat zou kunnen doen. Het voelt alsof je in een gouden kooi zit, waar je uit wilt breken. Je wilt vrij zijn en je vleugels uitslaan.

Hoe zou het voor je zijn als je:

  • altijd je intuïtie als kompas kunt gebruiken?
  • vanuit een diep innerlijk weten je een diep vertrouwen hebt dat ongeacht de situatie alles zo is als het moet zijn?
  • een leven zou leven waarin je volledig trouw bent aan jezelf?
  • geen concessies meer zou doen?

Ik heb lang gedacht dat dit onmogelijk was en jij denkt dat vast ook.

Tenslotte houdt ons hoofd niet zo van veranderen, maar je hart weet beter.

Schrijf je voor inspiratie hier in voor mijn nieuwsbrief:

Contact

Voor vragen stuur je een bericht of bel me.

Not readable? Change text. captcha txt