Anderen over mij

Ik vond bij jou gelijk een luisterend oor en iemand die heel erg lief en aardig is voor iedereen. Dit gevoel had ik niet alleen toen ik je net kende, maar is gedurende het hele traject ook zo gebleven. Ik ben iemand die altijd alles wil en het maximale overal uit wil halen. Rust staat hierbij op een lage plek. Door de gesprekken met Mineke ben ik tot mezelf gekomen, waardoor ik de gesprekken als rustmoment en als uitlaatklep heb ervaren. Er is geen goed of fout, twijfel niet aan jezelf. Mineke laat je zijn wie je bent en zorgt dat je jezelf waardeert.
Mijn gevoel bij Mineke is: je bent wie je bent, en dat is juist wat ik enorm waardeer. Ik zal Mineke altijd aanraden. Of je nou zit met een relationeel probleem, of niet lekker in je vel zit, of je zit niet lekker in je werk, Mineke weet overal raad mee en luistert naar je. Ook kijkt ze verder dan alleen jouw probleem aan te horen. Ze zal kijken of het een dieperliggend iets is en dit uiteraard bespreken. Voor iedereen, onthou: er is geen goed of fout. – Bart

Je bent een vrouw met een rustige energie, je straalt rust, veiligheid en vertrouwen uit. Je bent zeer deskundig in wat je doet en voelt goed aan wat de ander nodig heeft. Je bent eerlijk, oprecht en zonder oordeel naar mensen. Je zorg voor anderen komt voort uit de liefde voor je medemens, helemaal vanuit je hart. – Liesbeth

Voor mij heeft waarom ik iemand bijzonder, lief, gepassioneerd, eerlijk, trouw en ….. vind, alles met gevoel te maken. Woorden zouden denk ik afbreuk doen aan mijn gevoel. – Yvonne

Zij is ontzettend taai, buigt mee in de stormen die over haar gaan, maar breekt niet en komt later weer overeind. Ik heb altijd grote bewondering gehad voor haar kijk op de zaken, haar snelle analyse en doorzettingsvermogen. – Henk

Laat nooit wat anderen van je denken, je weerhouden om jezelf te zijn.

Wat jou uniek maakt is dat je een mensen mens bent met al een aardige rugzak aan levenservaring. Je bent een doorbijter en je hebt zelf al aardig wat switches gemaakt in je leven. Je weet dus wat het is als je een verandering door maakt. Je hebt een brede kijk op wat er speelt en je loopt regelmatig verdwaalt rond. Als je goed de weg kwijt kunt raken zie je vele mooie dingen en je leert ook weer een weg te vinden. Dat is toch heel handig en jij kunt anderen helpen de weg kwijt te raken en een andere weg terug of vooruit te vinden. – Pieter

Allereerst ben je een prachtmens! Je bent oprecht betrokken, hebt door vallen en opstaan onwijs veel levenswijsheid, kan goed luisteren en weet de juiste dingen op het juiste moment te zeggen.
Je bent  voor mij mijn beste vriendin en hebt altijd een luisterend oor en mis het nog altijd dat we zo ver uit elkaar wonen. – Baudien

Je bent een intelligente vrouw met een gemeend luisterend oor. Je hebt veel over voor anderen. Je hebt je gevoelens op een rijtje en je bent gevoelig. Je hebt een goed analytisch vermogen. – Erica

Ik heb Mineke leren kennen als een warme coach. Ze geeft je daarbij het vertrouwen dat je helemaal goed bent zoals je bent. Tegelijk brengt ze je intuïtief en soms speels naar de stukken waar je het te leren hebt: liefdevol, steunend als het nodig is, maar ook in duidelijke spiegelingen die voor jou belangrijk zijn.  Mineke kent de kracht van kwetsbaarheid en dat maakt haar zo’n sterke coach. Als collega-coach beveel ik Mineke met een warm hart aan. – Corinne

Contact

Voor vragen stuur je een bericht of bel me.

Not readable? Change text. captcha txt